5 важни стъпки, за да впечатлите реномирани издания

5 важни стъпки, за да впечатлите реномирани издания

Независимо дали говорим за утвърдено печатно списание, чуждестранна онлайн медия или инстаграм профил, да бъдем споделени със свои реализиран проект е огромно признание за талант и много упорити усилия. От една страна, разбира се, че това е престижно, но от друга страна не бива да забравяме, че е и възможност за бизнес просперитет, привличайки нови клиенти, а защо не и международни такива.

Като всеки творец, интериорният дизайнер често притежава ненужна доза скромност за постиженията и успехите си.  Ако искате да сте в първите редици – това качество не ви отива! Съветът ни е след всеки успешен проект да инвестирате нужното време и за неговото споделяне и популяризиране. Бъдете смели и дръзки и разкажете на целия свят колко много се гордеете със завършения си шедьовър.

Професионална фотосесия

Design lab advice 1: hire pro camera man

Дори не го поставяме под въпрос – наемете професионален фотограф! Критерии за избора на такъв следва да бъде не просто невероятно портфолио с фотографии, но и солиден опит в точната сфера. Със сигурност ще се усети от наблюдаващия, ако фотографът вибрира на честотата на интериорния дизайн. Хубаво е да си пасвате по стил и визуална естетика, за да постигнете максимално естествено пресъздаване на самия проект, а и освен това ще допринесе за лекота в отношенията с фотографа.

Ангажиращо описание

Историята е грабващият фактор в едно съдържание. Описанието може да оживи красивите снимки и да добави стойност към преживяването на четящия, показвай проекта в по-дълбока светлина и разкривайки елементи от концептуалния замисъл на цялостната стилистика.

Приложете чертеж

Когато показвате щрихи на вашата визия за пространството, връщате интереса една крачка назад към момента на планиране и изграждане на интериора. В разказите това е литературен похват – е, ние го приемаме за задължителен елемент от историята за най-новия ви интериор.

Design Lab. advice 3: show the sketch

Testimonial

Няма по-добра реклама от доволен клиент. След всеки проект е повече от необходимо да пожелаете да чуете обратна връзка и коментар за работата си от поръчителя. Добавяйки едно-две изречения тип препоръка към представения проект, ще придаде търсеният завършек и то оставяйки положителен привкус на добре свършена работа.

Design Lab advice 4: get a testimonial

Проучване за правилните медии и печатни издания

Разбира се, има топ медии в сферата, които не трябва да се пропускат и винаги да се стремим към тях. При всички положения обаче е добре да проучим добре кои са тези, които пасват най-добре на работата ни и съответстват на проекта – дали е изцяло интериорен или е архитектурен. Желателно е да имате първоначално по-широк списък, но и не надценявайте нивото на проектите си и преминете най-напред към тези, които са по-вероятни да ви публикуват.

Design Lab advice 5: make a good research

Значението на онлайн присъствието в много случай е дори по-добро от хартиените издания, които обикновено се озовават на някой прашен рафт, докато онлайн статиите живеят много по-дълго и ако са свързани с уебсайта ви също ще помогнете да се класира по-високо в търсачките. Но когато говорим за твърдени имена, не е за подценяване силата на една публикация в реномирано печатно издание.

Също така, не ограничавайте терена до местните списания – не е ли чудесно да разширите бизнеса си в международен план и да получите световно признание? 😉

Leave a Reply